• Hoog rendement, hoge betrouwbaarheid, hoge stabiliteit
  Omnik PV-omvormers hebben twee MPPT's voor een tracking-nauwkeurigheid van maximaal 99,9% die de omvormers effectiever en flexibeler maken. Daarnaast kan het energieverlies veroorzaakt door gedeeltelijke schaduw worden geminimaliseerd met behulp van de twee MPPT's, wat betekent dat zonne-panelen meer elektriciteit zullen produceren dan de anderen. Het is de meest verstandige keuze om PV-omvormers van Omnik aan te schaffen.
 • Aanpassing aan elk electriciteitsnetwerk
  Een Omnik-omvormer heeft een sterk aanpassingsvermogen, ontwikkeld door ons elite-team, voor het automatisch detecteren on-grid en off-grid modus en voor 'smart grid'-belastingsaanpassing. Hierdoor wordt gezorgd voor een minimaal energieverlies.
 • Niet bang voor slechte omstandigheden
  Een goed ontworpen intelligent koelsysteem zorgt voor een uitstekende warmtedissipatie en de beste performance in een warme omgeving. De hoogwaardige behuizing biedt de beste bescherming voor de electronic onderdelen van de Omnik PV-omvormers. Elke Omnik-omvormer heeft een IP65-klasse bescherming, die zowel binnen als buiten een veilige installatie en werking garanderen. Omnik-omvormers zijn niet bang voor zware omstandigheden die de beste werking vereisen.
 • Beste oplossing, maximale pay-back
  Omnik richt zich op PV-omvormers met een vermogen t/m 50kW. Elke Omnik-medewerker is een PV-omvormer deskundige die u kan helpen het beste PV-systeem ontwikkelen met het hoogste rendement.
 • Flexibele aanpassingen
  Omnik heeft een krachtig R&D-team en een professioneel technisch team dat op uw verzoek alle soorten omvormers kan ontwerpen. Als onze klant heeft u de keuze uit Omnik-omvormers met een bereik van 200W t/m 50kW. Wij geven u het beste advies en bieden u de perfecte oplossing voor een PV-systeem volgens uw eisen.
 • Slim monitoring-netwerk
  Omnik is het eerste bedrijf ter wereld met een ingebouwde Wi-Fi-kaart in de omvormer en de PMB (Power Management Box) voor het opslaan van alle belangrijke gegevens. Elke omvormer is uitgerust met een Ethernet-, RS485-, RS232- en USB-interface. U kunt ook gebruik maken van de WiFi kit en GPRS kit. Met de gratis Omnik monitoring software kunt u duidelijk de gegevens bekijken via uw computer en mobiele telefoon. Omnik biedt ook 'smart grid' management-diensten.
 • Top logistiek systeem
  Omnik werkt samen met vele toonaangevende logistiekbedrijven die ervoor kunnen zorgen dat de omvormers u veilig en snel bereiken. Ondertussen kunt u de status van uw verzending via het gratis, handige en gedetailleerde logistieke systeem opvragen.
 • Klantgerichte service
  Omnik service is gebaseerd op de feedback en verzoeken van de klant. Als een apparaat niet goed werkt, zal de monitoring-software ons automatisch inlichten en ons professionele technische team zal helpen de oorzaak van de fout op te sporen. We zullen het apparaat vervangen als de fout hierdoor wordt veroorzaakt. Wij verstrekken bovendien regelmatige opleidingen aan onze partners en de gratis Solar Design software ontwerp het intelligente PV-systeem op een simpele manier. Omnik streeft ernaar een handige, efficiënte en perfect merk omvormer te produceren.